Stichting Ambulancewens

Klasje November 2016
november 21, 2016
Wij zoeken nieuwe NL docenten voor onze klasjes in Hongarije
december 15, 2016

Eerder dit jaar heeft Au Care een team gesponsord die mee zijn gereden naar de Noordkaap. Dit was een uitdagende trip met een sterk competitie element onder zeer winterese omstandigheden (-47 graden). De diverse deelnemende teams (ruim 80) reden voor verschillende goede doelen.

In het bijzonder willen we graag aandacht vragen voor één van onze goede doelen, Ambulancewens Nederland. Vanwege de positieve ervaringen van onze klanten met Stichting Ambulancewens (Rotterdam / www.ambulancewens.nl) zijn wij er trots op dit initiatief mede te kunnen ondersteunen middels een sponsorbijdrage. Lees vooral ook eens de ervaringen op de website van Ambulancewens Nederland en wat dit betekend voor de patiënten.

Mede dankzij ónze sponsoren was dit mogelijk! De bedrijven die dit mede mogelijk hebben gemaakt zijn: Meeus, Finergie, Bolap, Recht Direct, Variant, VOIPS, Verhijen, ANB, ACS, Signtastic.

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

foto-jeep-noordkaap foto-jeep-sponsoren foto-wensabulance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *