24 uurs verpleging

Heeft u 24 uurs of 12-uurs verpleging thuis nodig? ’s Nachts, overdag en misschien zelfs op 7 dagen per week? Bijvoorbeeld voor uw vader of moeder of partner die zorg nodig heeft, bij plotselinge ziekte of na ontslag uit het ziekenhuis?

Au Care regelt snel ervaren ondersteuning om de verzorging te leveren. We bespreken samen de situatie en de wensen en regelen direct een zorgverlener die bij u past. Au Care levert standaard hulp tot op het niveau van ‘helpende zorg en welzijn’ en dan mogen er geen zogenaamde ‘voorbehouden handelingen’ (medische verrichtingen) door een zorgverlener worden toegepast. Heeft u wel deze specifieke zorgvraag dan moet er een BIG geregistreerde verpleegkundige worden ingezet.

Voordelen van 24 uurs verpleging via Au Care

  1. Betaalbaar
  2. Niet telkens een nieuw gezicht
  3. Ervaren verpleegsters
  4. Kwaliteit en service van particuliere verpleging
  5. Beschikbaar in heel Nederland
  6. In uw eigen huis, dus niet naar een verpleeghuis

De 24 uurs verpleging is beschikbaar binnen de afgesproken tijden. Dus ook s’ nachts wanneer het nodig is. Samen met u maken we goede afspraken over het werk en de werktijden. Afspraken die passen binnen uw wensen.

Tarieven 24 uurs verpleging

Elke situatie is anders daarom hebben we op onze pagina tarieven wat praktijkvoorbeelden uitgewerkt om u een idee te geven van de kosten voor particuliere verpleging.

Contact

Neem contact met ons op om de situatie te bespreken. Bekijk onze referenties (onafhankelijk via de Nationale Hulpgids). Of kijk alvast bij het overzicht van beschikbare inwonende zorgverleners.

Meer informatie

Inwonende zorgverlening voor verpleging krijgt langzaam maar zeker steeds meer voet aan de grond in Nederland. Het is een betaalbaar alternatief nu opname in een verpleeg- of verzorgingshuis niet meer vanzelfsprekend is. De zorgverleners komen uit andere EU-landen zoals Hongarije. Wat ons uniek maakt is dat wij investeren in onze mensen. Wij leren ze namelijk Nederlands en de Nederlandse cultuur voordat ze naar Nederland komen dit is een onderdeel van onze uitgebreide selectieprocedure.

De 24 uurs verpleging valt bij ons in de categorie particuliere verpleging. Meer informatie over inwonende zorgverleners of zorg au pairs? Vult het formulier rechts op deze pagina in of regel direct uw verpleging en bel met ons via 030 3030054.