Particuliere verpleging

Heeft u particuliere verpleging of 24-uurs zorg thuis nodig? ’s Nachts, overdag of zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week? Bijvoorbeeld voor uw vader of moeder of partner die zorg nodig heeft, bij plotselinge ziekte of na ontslag uit het ziekenhuis?

Via Au Care heeft u snel een ervaren inwonende zorgverlener om betaalbaar, particuliere verpleging te leveren. We bespreken samen de situatie en de wensen en regelen direct een zorgverlener die bij u past. Au Care levert standaard hulp tot op het niveau van ‘helpende zorg en welzijn’ en dan mogen er geen zogenaamde ‘voorbehouden handelingen’ (medische verrichtingen) door een zorgverlener worden toegepast. Heeft u wel deze specifieke zorgvraag dan moet er een BIG geregistreerde verpleegkundige worden ingezet.

Voordelen van particuliere verpleging via Au Care

  1. Betaalbaar
  2. Niet telkens een nieuw gezicht
  3. Ervaren verpleegsters
  4. Kwaliteit en service van particuliere verpleging
  5. Beschikbaar in heel Nederland
  6. In uw eigen huis, dus niet naar een verpleeghuis

De verpleging is beschikbaar binnen de afgesproken tijden. Ook s’ nachts wanneer het nodig is. Samen met u maken we goede afspraken over het werk en de werktijden. Afspraken die passen binnen uw wensen. Uiteraard leggen we de gemaakte afspraken netjes vast. En veranderen uw wensen of uw situatie? Dan passen we de afspraken gewoon aan.

Contact

Neem contact met ons op om de situatie te bespreken. Bekijk onze referenties (onafhankelijk via de Nationale Hulpgids). Of kijk alvast bij het overzicht van beschikbare inwonende zorgverleners.

Meer informatie

Inwonende zorgverlening voor verpleging krijgt langzaam maar zeker steeds meer voet aan de grond in Nederland. Het is een betaalbaar alternatief nu opname in een verpleeg- of verzorgingshuis niet meer vanzelfsprekend is. De zorgverleners komen uit andere EU-landen zoals Hongarije. Wat ons uniek maakt is dat wij investeren in onze mensen. Wij leren ze namelijk Nederlands en de Nederlandse cultuur voordat ze naar Nederland komen dit is een onderdeel van onze uitgebreide selectieprocedure.

Particuliere verpleging is inzetbaar bij de volgende wensen:

Meer informatie over inwonende zorgverleners of zorg au pairs? Vult het formulier rechts op deze pagina in of regel direct uw verpleging en bel met ons via 030 3030054.