Ouderenzorg

Heeft u ouderenzorg nodig? ’s Nachts, overdag of zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week?

Bijvoorbeeld voor uw vader, moeder of partner die zorg nodig heeft? Bij verschijnselen als dementie of vergeetachtigheid, eenzaamheid of gewoon ouder worden? We bespreken samen de situatie en de wensen en regelen direct een zorgverlener die bij u past. Meer informatie over inwonende zorgverleners en wat wij voor u kunnen betekenen. Au Care levert standaard hulp tot op het niveau van ‘helpende zorg en welzijn’ en dan mogen er geen zogenaamde ‘voorbehouden handelingen’ (medische verrichtingen) door een zorgverlener worden toegepast. Heeft u wel deze specifieke zorgvraag dan moet er een BIG geregistreerde verpleegkundige worden ingezet.

Ouderenzorg via Au Care

  1. Betaalbaar
  2. Niet telkens een nieuw gezicht
  3. Ervaren medewerkers
  4. Kwaliteit en service van particuliere zorgverlening
  5. Beschikbaar in heel Nederland
  6. In eigen huis, dus niet naar een verzorgings- of verpleeghuis.

De ouderenzorg is beschikbaar binnen de afgesproken tijden. Ook s’ nachts wanneer het nodig is. Samen met u maken we goede afspraken over het werk en de werktijden met de zorgverlener. Afspraken die passen binnen uw wensen.

Contact

Neem contact met ons op om de situatie te bespreken. Bekijk onze referenties (onafhankelijk via de Nationale Hulpgids). Of kijk alvast bij het overzicht van beschikbare inwonende zorgverleners.

Meer informatie

Inwonende zorgverlening voor ouderenzorg krijgt langzaam maar zeker steeds meer voet aan de grond in Nederland. Het is een betaalbaar alternatief, zeker nu opname in een verpleeg- of verzorgingshuis niet meer vanzelfsprekend is. De zorgverleners komen uit andere EU-landen zoals Hongarije. Wat ons uniek maakt is dat wij investeren in onze mensen. Wij leren ze namelijk Nederlands en de Nederlandse cultuur voordat ze naar Nederland komen. Dit is een onderdeel van onze uitgebreide selectieprocedure, om er voor te zorgen dat wij deze beste mensen leveren.

Meer informatie over inwonende zorgverleners of zorg au pairs? Vul het formulier rechts op deze pagina in of regel direct uw ouderenzorg en bel met ons via 030 3030054.