Verpleging bij Alzheimer

Is de ziekte van Alzheimer vastgesteld bij uw partner, vader of moeder?

Deze zorg kan een groot beroep op u doen of gaan doen. Via Au Care haalt u een ervaren zorgverlener in eigen huis om u en mantelzorgers te ontlasten maar ook om de zorgvrager van professionele hulp te voorzien. Au Care regelt voor u een ervaren inwonende zorgverlener om betaalbaar, deze zorg te leveren. We bespreken samen de situatie en de wensen en regelen direct een zorgverlener die bij u past. Au Care levert standaard hulp tot op het niveau van ‘helpende zorg en welzijn’ en dan mogen er geen zogenaamde ‘voorbehouden handelingen’ (medische verrichtingen) door een zorgverlener worden toegepast. Heeft u wel deze specifieke zorgvraag dan moet er een BIG geregistreerde verpleegkundige worden ingezet.

Verpleging bij Alzheimer via Au Care

  1. Betaalbaar
  2. Niet telkens een nieuw gezicht
  3. Ervaren medewerkers
  4. Kwaliteit en service van Alzheimer
  5. Beschikbaar in heel Nederland
  6. In eigen huis, dus niet verpleeghuis
  7. Ontlast partner of kind

De verpleging is beschikbaar binnen de afgesproken tijden. Samen met u maken we goede afspraken over het werk en de werktijden. Afspraken die passen binnen uw wensen.

Contact

Neem contact met ons op om de situatie te bespreken. Bekijk onze referenties (onafhankelijk via de Nationale Hulpgids). Of kijk alvast bij het overzicht van beschikbare inwonende zorgverleners.

Meer informatie

Inwonende zorgverlening krijgt langzaam maar zeker steeds meer voet aan de grond in Nederland. Het is een betaalbaar alternatief, zeker nu opname in een verpleeg- of verzorgingshuis niet meer vanzelfsprekend is. De zorgverleners komen uit andere EU-landen zoals Hongarije. Wat ons uniek maakt is dat wij investeren in onze mensen. Wij leren ze namelijk Nederlands en de Nederlandse cultuur voordat ze naar Nederland komen dit is een onderdeel van onze uitgebreide selectieprocedure.

Meer informatie over inwonende zorgverleners of zorg au pairs? Vul het formulier rechts op deze pagina in of regel direct de verpleging bij Alzheimer en bel met ons via 030 3030054.