Wij zijn u graag van dienst. U kunt Au Care bereiken via een van onderstaande manieren:

Contactgegevens

Telefoon 030-3030054
E-mail info@aucare.nl

Bezoekadres / Correspondentie

Au Care bv .
"Gebouw Convene,"
Heuvelstraat 14
5751 HN Deurne

KVK 59813482

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  (velden met een * zijn verplicht)

  Persoonlijke noot Bill Wind


  In de afgelopen jaren hebben wij erg veel mensen gesproken over een zorgvraag voor zichzelf of een directe naaste. Zelf heb ik rondom het ouder worden en overlijden van mijn moeder een moeizaam zorgtraject doorlopen. Deze laatste ervaring heeft absoluut aan de basis gestaan van Au Care.
  Zelf heb ik geen zorgachtergrond. Als 'nieuwkomer' in de zorg merkte ik dat het erg moeilijk is om zaken te veranderen in de zorg. Terwijl de zorgvraag van hulpbehoevenden en ouderen wél sterk verandert. Mensen worden nou eenmaal mondiger en weten vaak goed wat ze wel en niet willen. Daar proberen wij vanuit Au Care invulling aan te geven. Dienstverlening afgestemd op de persoonlijke wensen.
  Helaas loop je daarbij vaak tegen enorm veel (verouderde) wet- en regelgeving aan. Gelukkig hebben we inmiddels honderden cliënten mogen helpen en hebben we een grote poule van zorgverleners die al 5 jaar of langer met Au Care samenwerken. Een erg brede ervaring dus gebaseerd op de wensen van onze cliënten én zorgverleners.
  Nu staan we weer aan de vooravond van verdere veranderingen. Samen met alle collega's van Au Care denken we graag mee over hoe we dienstverlening nog beter kunnen aanpassen op úw zorgvraag! Een ding is ons wel duidelijk geworden in de afgelopen jaren, een gezond mens heeft wel 100 wensen... Iemand die ziek is maar één....

  Bill Wind, directeur Au Care