Zorg bij chronische ziekte

U bent chronisch ziek en steeds meer aangewezen op ondersteuning. U wil of kan niet langer een groot beroep doen op vrienden en familie? En een eigen persoonlijke assistent zou uitkomst bieden? Dan is inwonende zorg van Au Care een betaalbaar en zeer goed alternatief.

Via Au Care beschikt u snel over een ervaren, gediplomeerde zorgverlener. Iemand die graag de zorg op zich neemt en bijkomende huiselijke taken met plezier uitvoert. We nemen met u de situatie door en kiezen dan samen op basis van uw wensen en behoefte een passende zorgverlener. Au Care levert standaard hulp tot op het niveau van ‘helpende zorg en welzijn’ en dan mogen er geen zogenaamde ‘voorbehouden handelingen’ (medische verrichtingen) door een zorgverlener worden toegepast. Heeft u wel deze specifieke zorgvraag dan moet er een BIG geregistreerde verpleegkundige worden ingezet.

Voordelen van de zorg bij chronisch zieken

  • Maximale aanwezigheid, beschikbaar wanneer u wenst;
  • altijd dezelfde zorgverlener;
  • ervaren zorgverleners;
  • passend bij uw eisen en wensen;
  • beschikbaar in heel Nederland;
  • geen wachtlijsten;
  • met basiskennis Nederlands;
  • betaalbaar thuis blijven wonen;
  • alles netjes vastgelegd.

Afhankelijk van de gekozen oplossing is de zorg altijd beschikbaar. Dus ook s’ nachts wanneer het nodig is. Op basis van uw levensritme en behoeften maken we goede afspraken over de inhoud van het werk en de werktijden.

Tarief voor zorg bij chronisch zieken

Elke situatie is anders daarom hebben we op onze pagina tarieven wat praktijkvoorbeelden uitgewerkt om u een idee te geven van de kosten.

Contact

Neem contact met ons op om de situatie te bespreken. We hebben veel ervaring met chronische zorg. Bekijk onze referenties (onafhankelijk via de Nationale Hulpgids).

Meer informatie

Inwonende zorgverlening bij chronische zorg wordt steeds gebruikelijker in Nederland. Het is het betaalbare initiatief ten opzichte van een opname of zorg via thuiszorg. Al onze zorgverleners zijn Europees. Wat ons uniek maakt is dat wij investeren in onze mensen. Zij maken kennis met de Nederlandse taal en cultuur voordat ze naar Nederland komen. Dat is een onderdeel van onze uitgebreide selectieprocedure van meer dan vier weken.

Meer informatie over inwonende zorgverleners? Vult het formulier rechts op deze pagina in of regel direct de chronische zorg en bel met ons via 030 3030054.