Particuliere (24 uurs) thuiszorg

Heeft u particuliere zorg thuis nodig? ’s Nachts, overdag of 24 uur per dag en 7 dagen per week? Bijvoorbeeld voor uw vader of moeder of partner die zorg nodig heeft, bij plotselinge ziekte of na ontslag uit het ziekenhuis?

Via Au Care heeft u snel een ervaren inwonende zorgverlener om betaalbaar, particuliere thuiszorg te leveren. Voor het verlenen van intensieve zorg beschikken we ook over de mogelijkheid om met twee zorgverleners elkaar te laten afwisselen. We bespreken samen de situatie en de wensen en regelen direct een zorgverlener die bij u past. Au Care levert standaard hulp tot op het niveau van ‘helpende zorg en welzijn’ en dan mogen er geen zogenaamde ‘voorbehouden handelingen’ (medische verrichtingen) door een zorgverlener worden toegepast. Heeft u wel deze specifieke zorgvraag dan moet er een BIG geregistreerde verpleegkundige worden ingezet.

Particuliere thuiszorg via Au Care

  1. Betaalbaar
  2. Niet telkens een nieuw gezicht
  3. Ervaren verpleegsters
  4. Kwaliteit en service van particuliere thuiszorg
  5. Beschikbaar in heel Nederland
  6. In uw eigen huis, dus niet naar een verpleeghuis of verzorgingshuis

De particuliere 24 uurs thuiszorg is beschikbaar binnen de afgesproken tijden. Ook s’ nachts wanneer dat nodig is. Samen met u maken we goede afspraken over het werk en de werktijden. Afspraken die passen binnen uw wensen.

Contact

Neem contact met ons op om de situatie te bespreken. Bekijk onze referenties (onafhankelijk via de Nationale Hulpgids). Of kijk alvast bij het overzicht van beschikbare inwonende zorgverleners.

Meer informatie

Inwonende zorgverlening voor particuliere (24 uurs) thuiszorg krijgt langzaam maar zeker steeds meer voet aan de grond in Nederland. Het is een betaalbaar alternatief, zeker nu opname in een verpleeg- of verzorgingshuis niet meer vanzelfsprekend is. De zorgverleners komen uit andere EU-landen zoals Hongarije. Wat ons uniek maakt is dat wij investeren in onze mensen. Wij leren ze namelijk Nederlands en de Nederlandse cultuur voordat ze naar Nederland komen dit is een onderdeel van onze uitgebreide selectieprocedure, zo dragen wij er zorg voor dat alleen de beste zorgverleners worden geselecteerd.

Particuliere 24 uurs thuiszorg is inzetbaar bij de volgende wensen:

  • 24 uurs of 12 uurs zorg thuis
  • Nachtzorg thuis
  • Particuliere zorg thuis.

Meer informatie over inwonende zorgverleners of zorg au pairs? Vul het formulier rechts op deze pagina in of regel direct uw particuliere 24 uurs thuiszorg en bel met ons via 030 3030054.