SVB, CIZ, WLZ, WMO, PGB, ZZP, EPD, BIG… De Mantelzorgmakelaar!

De Wtza (Wet toetreding zorgaanbieders)….. Zorg dat uw zorgleverancier ook hier aan voldoet…!
april 7, 2023

Wordt u ook zo gek van alle afkortingen en procedures in de zorg…. Wij ook…! Helaas ontkom je er niet aan om je in de wirwar van deze wetten, regels én afkortingen te begeven om bij een juiste invulling voor uw zorgbehoefte uit te komen.

Uit diverse reacties en ervaringen van onze cliënten maken we op dat velen in dit traject soms door de bomen het bos niet meer zien en er radeloos van worden.

Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren en (deels) begeleiden. Geen probleem. Aangezien dit meestal een zéér persoonsgebonden en vertrouwelijk traject betreft stellen we u echter bij voorkeur voor aan een (zorg)professional op dit vlak. Wij hebben (landelijk) zeer goede ervaringen met de Mantelzorgmakelaars. Een onafhankelijke beroepsgroep die u op allerlei zorg gerelateerde vraagstukken kunnen adviseren en begeleiden.  Op deze manier komt u via een onafhankelijke tussenpersoon bij voor u de beste zorgaanbieder uit en bent u op de hoogte van alle wet- en regelgeving waar u mee te maken krijgt. De kosten van de Mantelzorgmakelaar worden (meestal) door uw verzekering vergoed. En, alle afkortingen worden ook uitgelegd…. Wel zo makkelijk. Mocht u behoefte hebben aan ondersteuning in dit traject dat stellen we u graag aan een lokale Mantelzorgmakelaar bij u in de buurt voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *